Τα αρσενικά χάπια βελτίωσης λειτουργούν πραγματικά; Τι είναι το φάρμακο Hammer of Thor;

Εξαρτάται από το τι σημαίνει "λειτουργεί". Τα χάπια διεύρυνσης πέους δεν θα κάνουν το πέος ενός άνδρα να μεγαλώσει, να τον κάνει να διαρκέσει για πάντα, να επηρεάσει το σπέρμα του, ή οποιαδήποτε από τις άλλες συνέπειες που μπορεί να κάνουν οι διαφημιστικές εκδηλώσεις.


Ωστόσο, υπάρχουν πολλά βότανα και θρεπτικά συστατικά που έχουν δει υπερωρίες για να βοηθήσουν στη σεξουαλική υγεία. Πολλοί άνδρες έχουν αναφέρει ότι μερικά από τα συστατικά του έχουν αυξήσει τη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα τους, τα οποία θα μπορούσαν να αυξήσουν προσωρινά το μέγεθος του πέους τους, αλλά για αρκετούς άνδρες, δεν διαρκούν για πολύ, επειδή το αυξημένο αίμα τις καθιστά πιο ευαίσθητες.

Το σφυρί του Thor καθορίζει το πούτσο σας κάνοντας αυτά τα δύο πράγματα που είναι απαραίτητα για να κάνετε το πουλί σας ένα μοναδικό πούτσο.

Πρώτα απ 'όλα, ενισχύει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Η τεστοστερόνη καθορίζει τη σεξουαλική επιθυμία κάθε θηλαστικού στον κόσμο. Με την ενίσχυση των επιπέδων τεστοστερόνης σας, είστε σε θέση να εκτελέσετε στην αιχμή σας σεξουαλικά.

Δεύτερον, το Hammer of Thor προωθεί την παραγωγή και την παράδοση του μονοξειδίου του αζώτου στο πέος. Το οξείδιο του αζώτου είναι σημαντικό για την αύξηση της ροής του αίματος στο πέος / πέος, τη μείωση των θρόμβων αίματος και την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ!

Καλή τύχη και ελπίζω ότι βοήθησα!