Действат ли наистина хапчетата за подобряване на мъжете? Какво е лекарството Hammer of Thor?

Зависи какво искаш да кажеш, че "работи". Хапчетата за уголемяване на пениса няма да накарат пениса на мъжа да стане по-голям, да го накара да издържи завинаги, да повлияе на спермата му или някое от другите последици, които може да имат рекламите на campy.


Има обаче няколко билки и хранителни вещества, за които е доказано, че са извънреден труд, за да помогнат за сексуалното здраве. Много мъже съобщават, че някои от съставките в него са увеличили притока на кръв към гениталиите си, което може временно да увеличи размера на пениса им, но при няколко мъже те не издържат толкова дълго, тъй като повишената кръв ги прави по-чувствителни.

Thor Hammer of Thor оправя вашия пишка, като прави тези две неща, които са от съществено значение за превръщането на вашия хуй в един вид на хуй.

Това преди всичко повишава вашите нива на тестостерон. Тестостеронът е това, което определя сексуалния нагон на всеки бозайник в света. Увеличавайки нивата си на тестостерон, вие сте в състояние да се представите на върха си сексуално.

На второ място, Торският чук насърчава производството и доставката на азотен оксид в пениса. Азотният оксид е важен за увеличаване на притока на кръв към пениса / пениса, намаляване на кръвните съсиреци и разширяване на кръвоносните съдове.

Можете да прочетете повече тук!

Успех и се надявам, че помогнах!