Skutočne fungujú pilulky na vylepšenie mužov? Čo je liek Hammer of Thor?

Závisí to od toho, čo tým myslíte, že „funguje“. Tablety na zväčšenie penisu nezvýšia zväčšenie penisu človeka, núti ho naveky vydržať, neovplyvnia jeho spermie ani žiadny z ďalších dôsledkov, ktoré môžu mať campy reklamy.


Existuje však niekoľko bylín a živín, ktoré sa ukázali nadčas, aby pomohli pri sexuálnom zdraví. Mnoho mužov uviedlo, že niektoré z prísad v nich zvýšili prietok krvi do ich genitálií, čo by mohlo dočasne zvýšiť veľkosť ich penisu, ale pre niektorých mužov netrvajú tak dlho, pretože zvýšená krv ich robí citlivejšími.

Hammer of Thor opraví vášho penisu tým, že robí tieto dve veci, ktoré sú nevyhnutné na to, aby bol váš penis jedným z druhov penisov.

V prvom rade zvyšuje hladinu testosterónu. Testosterón je to, čo určuje sexuálny apetít každého cicavca na svete. Zvýšením hladiny testosterónu môžete sexuálne vykonávať maximum.

Po druhé, kladivo Thora podporuje výrobu a dodávanie oxidu dusnatého do penisu. Oxid dusnatý je dôležitý pri zvyšovaní prietoku krvi do penisu / penisu, znižovaní krvných zrazenín a rozširovaní krvných ciev.

Prečítajte si viac tu!

Veľa šťastia a dúfam, že som pomohol!